Hlavní stránka Zprávy Tiskové zprávy Factoring KB představil novou verzi internetových stránek

Factoring KB představil novou verzi internetových stránek

Praha, 14. 2. 2012

Webová prezentace společnosti Factoring KB na adrese www.factoringkb.cz se nyní představuje v nové verzi. Moderní grafická podoba odpovídající konceptu Komerční banky nabízí snadnou orientaci a pohodlné užívání. V novém prostředí přibyla oblíbená záložka Často kladené dotazy a také služba fulltextového vyhledávání. To vše v českém a anglickém jazyce.

„S novou internetovou prezentací tak, jak ji odvedla společnost FG Forrest, která se mimochodem zasloužila i o úspěch Komerční banky v prestižní světové soutěži WebAward, jsem velmi spokojen“, říká Miloslav Kukla, předseda představenstva společnosti Factoring KB. „Naši klienti mají teď možnost lepší orientace v produktech i v kontaktech na naše jednotlivé regionální spolupracovníky. Bez námahy najdou odpovědi na řadu svých otázek a pocítí větší komfort při vyplňování žádosti o factoringové služby. Anglická verze klade důraz na harmonizaci odborné terminologie s tou, kterou používá mezinárodní organizace Factors Chain International, jíž jsme součástí,“ doplnil Miloslav Kukla.

Hlavní navigace